Новий голова аеропорту "Бориспіль" приступив до роботи

Субота, 25 березня 2017, 11:25

Міністр інфраструктури України  Володимир Омелян представив Генерального директора ДП МА "Бориспіль" Павла Рябікіна трудовому колективу підприємства.

Про це повідомляє прес-служба Міністерства інфраструктури.

Омелян зазначив, що новий очільник аеропорту має не тільки зберегти позитивну тенденцію розвитку підприємства, зокрема, щодо збільшення пасажиропотоку та зростання фінансових показників, а й надати нового імпульсу розвитку головного аеропорту України.

"Я сподіваюсь, що з новим керівництвом аеропорт "Бориспіль" стане не тільки справжнім міжнародним хабом, а й залучить до співпраці компанії-лоукости, збільшить прибутки від неавіаційної діяльності та зробить аеропорорт більш комфортним для пасажирів. Ми поклали початок співробітництву аеропорту з найбільшим лоукост-перевізником Європи - Ryanair, але роботу в цьому напрямку необхідно посилювати", - наголосив Омелян.

Реклама:

Міністр інфраструктури також подякував попередньому керівнику аеропорту Євгену Дихне.

"В першу чергу, хочу подякувати пану Дихне, бо він спільно з багатьма іншими співробітниками аеропорту зробив багато для "Борисполя", який став гарним прикладом серед інших державний підприємств. І це високий показник для нового керівника. Було зроблено дуже багато, але я щиро хотів, щоб аеропорт далі розвивався. Бо є сильна професійна команда, яка вміє працювати", - додав міністр.

Також, як зазначає "Інтерфакс-Україна", Дихне залишиться на посаді першого замголови.

Нагадаємо, Кабінет міністрів на засіданні 1 березня призначив головою аеропорту "Бориспіль" Павла Рябікіна.

Павло Рябікін, переможець конкурсу на посаду керівника аеропорту "Бориспіль" працював в авіакомпанії "Експрес Авіа", ТОВ "РК Партнери", ТОВ "РОЦ "Зелений порт".

Рябікін також був депутатом третього скликання, а у 2005-2006 займав посаду заступника міністра транспорту та зв’язку.

З 2014 року працював в Київській міській адміністрації, займаючись питаннями інфраструктури та транспортного будівництва.

Конкурс на посаду керівника аеропорту було оголошено 5 вересня 2016 року.

Читайте також інтерв’ю Рябікіна "Економічній правді".

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!