Порошенко дав голові НКРЕ Вовку ще 1,5 року

П'ятниця, 24 березня 2017, 10:55

Президент Петро Порошенко затвердив план ротації голови та членів Національної комісії, що здійснює регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг згідно з яким керівник регулятора Дмитро Вовк може залишатися на своїй посаді ще 18 місяців.

Про це йдеться в указі президента від 23 березня.

Згідно з планом ротації, підлягають звільненню у строк не пізніше 18 місяців з дня набрання чинності закону про НКРЕ голова регулятора Дмитро Вовк та член Нацкомісії Руслан Машляківський.

Крім того підлягають звільненню у строк не пізніше 6 місяців члени НКРЕ Юрій Голляк та Володимир Євдокімов.

Реклама:

Ще 12 місяців з дня набрання чинності закону про НКРЕ можуть працювати на своїх посадах члени Нацкомісії Вікторія Морозова та Борис Циганенко.

Як відомо, Верховна Рада ухвалила закон про НКРЕ 22 вересня 2016 року. Президент підписав його 23 листопада. 8 грудня закон набув чинності.

Читайте також: І вовки цілі, і вівці ситі. Чому ротація енергорегулятора муляє Порошенку і Ко

НКРЕКП здійснює державне регулювання діяльності суб'єктів природних монополій в електроенергетиці, теплопостачанні, нафтогазовому комплексі, централізованому водопостачанні та водовідведенні, переробці та захороненні побутових відходів, а також забезпечує проведення цінової і тарифної політики в цих сферах.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!