АМПУ вдосконалить документацію за міжнародними стандартами

Вівторок, 21 березня 2017, 17:31

Адміністрація морських портів приєдналася до асоціації інженерів-консультантів для підвищення якості днопоглиблювальної та інженерної документації відповідно до вимог міжнародної федерації інженерів-консультантів (FIDIC).

Відповідний меморандум про співпрацю між АМПУ, міністерством інфраструктури та асоціацією інженерів-консультантів України підписано в присутності міністра Омеляна, передає "Інтерфакс-Україна".

Робота АМПУ за стандартами FIDIC, зробить більш простими і прозорими тендерні закупівлі АМПУ, а також створить чіткі правила роботи в Україні для міжнародних днопоглиблювальних і інженерних компаній.

"Ми вітаємо активну позицію АМПУ щодо вдосконалення своєї проектної та тендерної документації відповідно до міжнародних стандартів FIDIC. Наша асоціація запропонує фахівцям АМПУ всю можливу експертну допомогу і консультації з даного питання", - зазначила президент асоціації інженерів-консультантів України Яна Щигурова.

Реклама:

У свою чергу голова АМПУ Райвис Вецкаганс зазначив, що експертиза FIDIC допоможе адміністрації стати зрозумілою для всього світу, створити універсальні контрактні форми - як для днопоглиблення, так і для інших інженерних робіт.

Читайте також: Омелян проти Адміністрації морських портів: хто кого

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: