"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

OVERTIME: ГОЛОВНІ ПОДІЇ ДНЯ

П'ятниця, 10 березня 2017, 21:00

Головні економічні новини за 10 березня.

Про шахти Ахметова. Найбільший приватний енергетичний холдинг "ДТЕК Енерго" зупинив майже всі вугільні шахти на окупованих територіях Донбасу через транспортну блокаду.

Про "Сбєрбанк". Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков запропонував обговорити питання введення санкцій щодо "дочки" "Сбєрбанку Росії", який заявив, що обслуговує клієнтів із паспортами терористичних організацій "ДНР" і "ЛНР".

А Штаб блокади зони АТО має намір зупинити роботу "Сбербанку" через 2 тижні, якщо уряд самостійно не закриє цей банк.

Реклама:

Про Ryanair. Одним з перших напрямків найбільшого європейського лоу-кост авіаперевізника Ryanair з України може стати нідерландський напрям.

Про скраплений газ. 10 березня Міністерство економічного розвитку і торгівлі наказами №347 та №351 скасувало спеціальні санкції до українських та іноземних імпортерів паливно-мастильних матеріалів та їхніх контрагентів.

Про бурштин. Генпрокуратура відкрила кримінальне провадження за фактом зловживання службовим становищем посадовцями Держгеології при видачі ліцензій на видобуток бурштину КП "Волиньприродресурс", яке очолює Василь Столяр, бізнес-партер голови Волинської облради Ігоря Палиці.

Тексти дня:

"Китайський тупик ДПЗКУ, або Чому державний зернотрейдер — це погана ідея".

Корпорація продовжує все глибше занурюватися у кризу і рухається до дефолту. Якщо не вдасться домовитися про реструктуризацію 1,5-мільярдної доларової позики, гроші доведеться повертати уряду.

"7 типових для України міфів про електромобілі".

Уявлення українців про електрокари переважно відірвані від реальності і ґрунтуються на міфах. Які з них найбільш популярні серед українців?

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!