Український стартап у сфері моди за добу зібрав на Kickstarter 36 тисяч доларів

Середа, 8 лютого 2017, 15:52

Український технологічний стартап у сфері моди SenStone запустився на Kickstarter.

Про це пише Ain.ua.

Модний кулон SenStone можна використовувати для перетворення голосових заміток в текст. У вівторок ввечері кулон запустився на Kickstarter, мета - зібрати 50 тисяч доларів.

 

На момент підготовки публікації вдалося зібрати понад 36,9 тисяч, а до завершення кампанії залишилося ще 37 днів.

Реклама:

За словами Назара Федорчука, автора ідеї SenStone, кулон буде виготовлятися, швидше за все, в Азії.

"Ми ведемо переговори з заводами в цій частині світу, в основному з економічних причин. Основна розробка продукту проводиться в Україні", - розповів він.

На сьогодні стартап вже завершив роботу над прототипом, розіслав 12 зразків гаджетів на огляди журналістам з США і Британії. "Пристрій готовий до виробництва, збір коштів проводимо для виготовлення першої партії", - розповідає Назар.

Перші поставки заплановані вже на липень цього року. Роздрібна ціна базової комплектації пристрою становитиме 145 доларів.

SenStone діаметром 2,9 мм і вагою 26 г робить замітки в один клік, на ходу переводить в текст і сортує за паттернами і темами (наприклад, щоденник, блог туриста, записи з конференцій і т.п.), які створює користувач. Він вміє розпізнавати 7 мов, тримає заряд до 3 днів. Працює з движком Nuance.

Для запису найкраще тримати кулон в безпосередній близькості від рота (близько 20 см), тому краще не носити його на руці. До пристрою додається і додаток, який дозволить читати записи, прослуховувати їх, систематизувати за тегами і т.д.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: