Акціонери ОПЗ погодили можливість передачі підприємства в оренду

Вівторок, 7 лютого 2017, 15:02

Акціонери ПАТ "Одеський припортовий завод" (ОПЗ) дали попередню згоду на передачу в оренду цілісного майнового комплексу підприємства.

Про це йдеться у відповідному рішенні прийнятому на позачергових зборах акціонерів товариства 6 лютого, повідомляє прес-служба Фонду держмайна України.

Згідно з повідомленням, крім того, акціонери прийняли рішення про можливість передачі в оренду в державну комунальну власність майна, що не задіяне у виробничому процесі.

Акціонери також узгодили реструктуризацію боргу підприємства перед НАК "Нафтогаз України" за поставлений газ, починаючи з 1 квітня 2017 року, рівними частинами строком на два роки без нарахування відсотків, згідно з розпорядженням Кабміну від 28 грудня 2016 року.

Реклама:

Нагадаємо, Фонд державного майна планує повторно виставити на продаж 99,56% акцій "Одеського припортового заводу".

Як відомо, 30 грудня 2016 року ПАТ "Одеський припортовий завод" прийняв рішення зупинити виробництво.

Раніше повідомлялося, що Фонд державного майна після закінчення терміну подачі не отримав жодної заявки на участь в конкурсі з продажу 99,567% ПАТ "Одеський припортовий завод".

Також, співрозмовник, близький до керівництва Фонду державного майна повідомив ЕП, що готується план згортання приватизації ОПЗ.

Читайте також: Що не так з приватизацією ОПЗ

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: