"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Авіакомпанія Yanair виходить на ринок ділової авіації

Субота, 4 лютого 2017, 14:40

Авіакомпанія YanAir виходить на ринок ділової авіації і пропонує послугу YanAirConnect - чартерні перельоти на бізнес-джет Cessna Citation CJ1.

Про це йдеться в прес-релізі компанії, передає "Інтерфакс-Україна".

Відповідно до прес-релізу, послугою можуть скористатися як корпоративні клієнти, так і приватні особи. Авіакомпанія надає брокерські послуги на замовлення чартерних рейсів на даному повітряному судні.

"Наша авіакомпанія прагне надавати досить широкий спектр послуг, в даному випадку - це сегмент бізнес-авіації, який сьогодні досить затребуваний на українському ринку", - зазначив комерційний директор авіакомпанії Євген Пушенко.

Реклама:

За його словами, оцінити чи окупиться цей напрям у розвитку авіакомпанії можна буде в кінці року, тоді і буде прийнято рішення про продовження співпраці з бізнес-авіацією.

Бізнес-джет Cessna Citation CJ1 базується в аеропорту "Жуляни" надається партнерами авіакомпанії Yanair, яка надає послуги авіа брокера.

Авіакомпанія YanAir (ТОВ "Янейр ЛТД") Зареєстрована 15 червня 2012 року в Житомирі. У липні 2013 року отримала сертифікат на здійснення діяльності.

Флот компанії, згідно з реєстром цивільних повітряних суден на 23 січня 2017 року складається з двох літаків Saab 340, двох літаків Airbus A320, одного Airbus 321 двох Boeing 737-300 одного 737-400.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!