Банк Порошенка каже, що не погоджував переказ коштів з ВБР Януковича

П'ятниця, 24 лютого 2017, 14:17

Міжнародний інвестиційний банк заявляє, що не погоджував переказ коштів Олександра Януковича з Всеукраїнського банку розвитку на рахунок фінансової установи.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби банку, передають Українські Новини.

"Банк неухильно дотримується положень законів і підзаконних актів. Перерахування зазначених коштів не було погоджено з адміністрацією Міжнародного інвестиційного банку та для нашої установи виявилося несподіваним", - йдеться в повідомленні банку.

МІБ зазначає, що відразу після зарахування коштів на рахунки, про арешт яких згадувалося в повідомленнях ЗМІ, банк повідомив Державну службу фінансового моніторингу про фінансові операції клієнта.

Реклама:

"Рішення суду про арешт коштів винесено на підставі клопотання прокурора в зв'язку з отриманою інформацією від Держфінмоніторингу та є виконаним на сьогодні", - зазначає банк.

Як відомо, 25 січня Печерський райсуд Києва наклав арешт на 312,5 млн грн Олександра Януковича, які, за даними слідства та Держфінмоніторингу, 10 січня 2017 року були перераховані із "Всеукраїнського банку розвитку" в банк Порошенка "Міжнародний інвестиційний банк".

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: