Голова УЗ: Моя зарплатня точно не дорівнюватиме 1,5 мільйона доларів

Четвер, 2 лютого 2017, 16:32

Голова правління ПАТ "Укрзалізниця" Войцех Балчун розповів, що його заробітна плата, яка прописана в контракті, складається з базової суми, а також премій, які залежать від результатів роботи.

Про це він заявив на брифінгу.

"Великі емоції викликає моя зарплата. Я від самого початку говорив, що одна з мотивацій – це була та зарплата, яку оголосили. Звичайно, коли я виграв конкурс – почалися переговори по контракту. І з'ясувалося, що структура моєї зарплатні не така очевидна. Ми багато часу присвятили перемовинам щодо умов контракту",- заявив Балчун.

За його словами, після завершення переговорів щодо контракту у ньому була закріплена базова сума, а решта суми - це надбавки, які залежать від результату.

Реклама:

"В рамках KPI ми говоримо про квартальні, річні премії і потенційні фінансові нагороди. І тільки всі ці складові взяті разом дають певну надію на зарплату, яка точно не дорівнюватиме 1,5 млн доларів. Але ми важко та інтенсивно працюємо, правління виконує свій KPI, і це видно з об'єктивних результатів", - додав Балчун.

Нагадаємо, народний депутат Віталій Купрій оприлюднив копію контракту Міністерства інфраструктури з главою "Української залізниці" Войцехом Балчуном. Зарплата Балчуна, згідно з контрактом, 462 тис грн/місяць.

Як відомо, 25 січня Омелян розкритикував роботу Балчуна на засіданні уряду.

Нагадаємо, Балчун був призначений на посаду голови "Укрзалізниці" за результатами відкритого конкурсу розпорядженням Кабінету міністрів від 20 квітня 2016 року.

Раніше прем'єр-міністр Володимир Гройсман запропонував провести "авторитетний" аудит діяльності Войцеха Балчуна на посаді голови акціонерної компанії "Укрзалізниця".

Як повідомлялося, раніше міністр інфраструктури Володимир Омелян заявив, що процес корпоратизації "Укрзалізниці" був провалений.

Читайте також: Війна за інфраструктуру. Чому в Омеляна забрали "Укрзалізницю"

Федір Попадюк, ЕП

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: