"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Глава "Укртрансгазу": Кононенка не знаю, а Фірташа бачив один раз

Четвер, 2 лютого 2017, 11:27

Глава "Укртрансгазу" Ігор Прокопів називає чутками розмови про те, що він є менеджером бізнесмена Дмитра Фірташа.

Про це він розповів в інтерв'ю ЕП.

"Я працював менеджером у Фірташа 2,5 року (на посаді глави "Івано-Франківськгазу" - ЕП). Фірташа бачив один раз 15 хвилин, де збирали 24-х директорів облгазів показати нам, хто такий Фірташ", - сказав він.

"Зустрічалися в РГК (компанія з управління облгазами Фірташа - ЕП). Нам сказали: "Ось це Фірташ. Щоб десь по дорозі випадково не забули привітатися". Потім була промова на 15 хвилин. Все", - заявив глава "Укртрансгазу".

Реклама:

При цьому Прокопів називає чутками розмови про те, що він є менеджером Фірташа.

На питання про те, наскільки завищений вплив нардепа Олександра Онищенка на газову галузь Прокопів відповідає, що "Укртрансгаз" заробляв на ньому гроші.

"І я до нього так і ставлюся. Наші стосунки обмежувалися тим, що він платив нам за транспортну роботу і за зберігання. У нас немає з ним джерела зловживання", - заявив глава компанії.

Прокопів також заявив, що президента Петра Порошенка бачив один-єдиний раз під час підписання угоди з Gaz-System в Польщі, а з нардепом Ігорем Кононенко він незнайомий. "Незнайомий. Ні дзвінків, ні зустрічей", - підсумував він.

Раніше Прокопів заявив, що голова правління НАК "Нафтогаз України" Андрій Коболєв є креатурою екс-прем'єр-міністра Арсенія Яценюка та має зобов'язання перед ним.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!