Стало відомо, коли Apple представить нові версії iOS і Mac OS

П'ятниця, 17 лютого 2017, 18:26

На щорічній конференції Apple Inc. для розробників Worldwide Developers Conference будуть представлені нові версії операційних систем iOS і Mac OS, а також можливе оновлення ОС для розумних годинників і Apple TV.

Про це пише "Комерсант".

Поки немає натяків на те, що саме буде презентувати Apple. Але останнім часом компанія загострювала свою увагу на програмному забезпеченні і проводила окремі заходи для презентації фізичних продуктів.

Цього року захід буде проходити в конференц-центрі МакЕнері в Сан-Хосе, де і проводився до 2002 року, пише The Verge.

Реклама:

Вартість вхідного квитка для розробників становить 1599 доларів. Квитки, як і раніше, Apple пропонує через лотерею. Інакше квитки закінчаться менш ніж за дві хвилини після відкриття продажів. Реєстрація на їх придбання почнеться 27 березня.

Компанія традиційно має намір завантажувати відео з конференції в прямому ефірі на свій сайт і в додатки WWDC.

В кінці жовтня Apple новий MacBook Pro. Головними інноваціями пристрою стала система ідентифікації за відбитком пальця Touch ID і так званий Touch Bar.

Touch Bar це вузький тачскрін на клавіатурі, який дозволяє ефективніше обробляти відео, фото, монтувати звук. Він покликаний полегшити життя власнику у всіх ситуаціях, де необхідно використання поєднань гарячих клавіш.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!