В Україні офіційно презентували Kia Niro, інноваційний гібридний кросовер

Четвер, 16 лютого 2017, 10:52

11 лютого відбулася довгоочікувана українська презентація моделі Niro, першого гібридного кросовера бренду Kia. Для того, щоб якомога більше автомобілістів могли познайомитися з найбільш інноваційною моделлю бренду Kia, презентації відбулися одночасно у всіх дилерських центрах Kia у Києві та області.

Компанія "ФАЛЬКОН-АВТО" та бренд Kia в Україні офіційно презентували Niro, автомобіль, який завдяки гібридній силовій установці є містком між технологіями сьогодення та майбутнім, у якому більшість автомобілів матиме виключно електричні двигуни.

 
11 лютого відбулася довгоочікувана українська презентація моделі Niro

Попередні замовлення на Kia Niro приймаються в Україні з грудня минулого року, проте саме 11 лютого численні шанувальники Kia змогли вперше побачити новинку у свій красі, причому у всіх офіційних дилерських центрах Київщини одночасно.

Нагадаємо, що Niro належить до категорії компактних кросоверів. Автомобіль було спроектовано на основі нової платформи корпорації Kia Motors, створеної спеціально для "зелених автомобілів".

Реклама:

Дизайнери Kia доклали максимум зусиль для того, щоб не йти на компроміси з дизайном заради економічності, створивши привабливий практичний кросовер із незмінним фірмовим "Носом тигра" та майже довершеною аеродинамікою (коефіцієнт фронтального спротиву дорівнює лише 0,29).

В Україні Kia Niro є чи не найдоступнішою моделлю у сегменті нових гібридних кросоверів, адже стартова версія 1,6 DCT Comfort (Ді-Сі-Ті Комфорт) пропонується за 670 000 грн.* За цю суму власник отримує автомобіль, оснащений комплексом систем безпеки, який включає 7 подушок безпеки, дискові гальма всіх коліс, електронну систему стабілізації руху, антиблокувальну систему гальм, системи допомоги при русі з гори/угору та спостереження за рухом у полосі.

На щабель вище стоїть версія Business (Бізнес), на яку встановлено ціну 743 330 грн.* Покупці Niro у цьому виконанні на додачу до обладнання, яке пропонується у стартовій комплектації, отримають датчик дощу, підігрів задніх сидінь, електрорегулювання водійського сидіння, розетка для задніх пасажирів із перетворювачем напруги на 220В, панель приладів Supervision (Супервіжн), комбінований салон, виконаний зі шкіри та тканини, ксенонові фари головного світла, заводське тонування вікон, навігаційну мультимедійну систему із 7-дюймовим дисплеєм.

Найбільш насиченим оснащенням може похизуватися Kia Niro у комплектації Prestige (Престиж) за 828 800 грн*. Її відрізняє наявність системи автоматичного екстреного гальмування AEB (Ей-І-Бі), здатної розпізнавати не тільки автомобілі, але й пішоходів, системи моніторингу сліпих зон, електрорегулювання водійського сидіння з пам’яттю, адаптивного круїз-контролю. Пізніше на ринку з’явиться також Plu-In-версія Kia Niro із батареєю з більшою ємністю та можливістю заряджання від електромережі.

Дізнайтеся більше про новий кросовер-гібрид Kia Niro на сторінці www.kia.ua/niro.

*Ціни наведено включно з ПДВ станом на 15.02.2017 р. Продавець залишає за собою право змінювати ціни на автомобілі без попереднього повідомлення.

**Дані щодо витрати пального надані виробником Kia Motors Corporation.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!