"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

"Євротермінал", який бере гроші за в'їзд до Одеського порту, порушує закон - АМКУ

П'ятниця, 10 лютого 2017, 18:50

Антимонопольний комітет визнав, що у діяльності одеської компанії "Євротермінал" є ознаки порушення законодавства про захист економічної конкуренції.

Про це йдеться у прес-релізі АМКУ.

"Комітет надав рекомендації Одеській міській раді припинити дії, які містять ознаки порушення законодавства про захист економічної конкуренції, у вигляді встановлення не передбачених законами України обмежень самостійності підприємств у частині споживання послуг ТОВ "Євротермінал", які надаються на території Сухого порту", - повідомляє прес-служба.

Згідно з повідомленням, Одеській міській раді рекомендовано передбачити можливості заїзду вантажного автотранспорту на територію Одеського морського торговельного порту без споживання послуг ТОВ "Євротермінал".

Реклама:

"Рекомендації надані в межах розслідування питання відповідності законодавству про захист економічної конкуренції визначення єдиного накопичувального транзитного майданчика ТОВ "Євротермінал", через територію якого здійснюється проїзд вантажного транспорту до пункту пропуску Одеського порту", - йдеться у повідомленні.

Раніше керівник Одеської митниці Юлія Марушевська заявила, що в'їзд в одеський порт монополізувала приватна фірма "Євротермінал"

13 березня справу щодо можливої корупційної схеми, у якій замішана компанія "Євротермінал" було передано до НАБУ.

Раніше журналісти "Слідство.Інфо" писали, що компанія "Євротермінал" причетна до кримінальних авторитетів.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!