"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

"Нафтогаз" та "ЕРУ" допущені до тендеру із закупівлі 2,5 мільярда кубів газу

Середа, 4 січня 2017, 18:41

ПАТ "Укртрансгаз" допустило до участі в тендері із закупівлі 2,5 млрд кубометрів газу для виробничо-технологічних потреб НАК "Нафтогаз України" і ПП "ЕРУ Трейдинг".

Про це повідомляється в системі ProZorro.

Очікувана вартість закупівлі - 17,048 млрд гривень.

Згідно з оприлюдненою інформацією, пропозиції ТОВ "Група УМВБ", ТОВ "Нафтогазгруп Деметра", ТОВ "Еско-Північ" були відхилені.

Реклама:

"У складі тендерної пропозиції (кожної з цих компаній - Ред.) відсутні документи, що підтверджують наявність достатніх ресурсів газу, передбаченого проектом договору, включеним до складу тендерної документації", - йдеться в обґрунтуванні відхилення заявок.

Як повідомлялося, в 2016 році газ для виробничо-технологічних потреб "Укртрансгазу" в обсязі 1,8 млрд кубометрів постачав "Нафтогаз України".

"ЕРУ Трейдинг" - дочірнє підприємство компанії "Енергетичні ресурси України", що спеціалізується на здійсненні трейдингових операцій ліквідними продуктами (газ, вугілля, електроенергія).

ЕРУ - девелоперська компанія, орієнтована на реалізацію проектів в українській енергетиці.

Компанія ТОВ "Еско-Північ" належить екс-міністру екології часів Януковича Миколі Злочевському.

Як відомо, Микола Злочевський є власником Burisma Holdings. Компанія була заснована 2002 року, до її складу входять чотири операційні компанії, що займаються розробкою родовищ і видобутком вуглеводнів - енергосервісна компанія "Еско-Північ", "Парі", "Перша українська газонафтова компанія" та "Алдеа".

Інтерфакс-Україна

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!