Електромобілі Tesla навчили перевищувати швидкість

Понеділок, 30 січня 2017, 20:06

Компанія Tesla підготувала нову версію програмного забезпечення для автопілотів, завдяки якій в режимі безпілотного управління автомобілі зможуть по команді водія перевищувати встановлені швидкісні обмеження на 5 миль на годину (8 км/год).

Про це пише ЦТС.

Користувач, який виявив цю функцію зазначив, що їхав по дорозі з обмеженням 45 миль на годину (72 км/год), але зміг дати команду автопілоту перевищити швидкість на п'ять миль на годину і електроніка виконала її, пише Autogeek.

Після цього він зазначив, що спробував дати безпілотнику команду їхати на 10 миль на годину швидше обмеження, але машина відмовилася виконувати команду.

Реклама:

Відмову від жорсткого ліміту швидкості підтвердив і глава компанії Ілон Маск. Як зазначає TechCrunch, у Tesla було дві причини дозволити машинам з автопілотом їхати швидше обмеження швидкості: по-перше, цього вимагали власники автомобілів, а по-друге, транспортний потік не завжди чітко дотримується встановлених лімітів.

Раніше повідомлялося, що швидкісні зарядки електромобілів Tesla - Tesla Supercharger - в перспективі отримають новий зарядний пристрій потужністю понад 350 кВт.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!