"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Підрозділ Alibaba купує американський сервіс з переказу грошей MoneyGram

Неділя, 29 січня 2017, 16:36

Ant Financial, фінансовий підрозділ китайського e-commerce-гіганта Alibaba, купує американський сервіс з переказу грошей MoneyGram International Inc. за 880 млн доларів.

Про це повідомляє psm7.com.

Як повідомляється, друга за рахунком угода Ant Financial в США допоможе зв'язати мережу MoneyGram, що складається з 2,4 млрд банківських і мобільних рахунків, з клієнтами китайської компанії.

"Зараз метою Ant Financial є глобальна експансія, тим більше, що на ринку Китаю компанія постійно стикається з конкуренцією з боку Tencent Holdings Ltd.'s Wechat. Придбання MoneyGram стане ще одним кроком на шляху до досягнення цієї мети. Раніше Ant Financial вже налагодила партнерство з Paytm в Індії і Ascend Money в Таїланді", - йдеться в повідомленні.

Реклама:

Після завершення угоди штаб-квартира MoneyGram залишиться в Далласі. Компанія продовжить працювати під існуючим брендом.

У минулому році Ant Financial придбала ще одну американську компанію зі штаб-квартирою в Канзас-Сіті, яка займається розробкою програмного забезпечення для технології розпізнавання очей на мобільних пристроях.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!