Пошиття сучасного спецодягу для персоналу підприємств

П'ятниця, 27 січня 2017, 10:00 -

Забезпечення співробітників підприємств і організацій якісним спецодягом протягом ряду останніх років стало своєрідним трендом, що характеризує зростання рівня виробничої культури. Роботодавці почали звертати більше уваги на умови праці персоналу, і не важливо, що стало цьому причиною, більш жорсткі норми законодавства або усвідомлення цінності кожного фахівця.

Ще зовсім недавно спецодяг був таким собі утилітарним продуктом, який використовувався тільки в тих випадках, коли без належної уніформи ризики отримання травм і пошкоджень ставали досить відчутними. Тому не дивно, чому працівники з таким небажанням використовували стандартний спецодяг, намагаючись по можливості уникати носіння мішкуватих костюмів, які не справляли навіть мінімального естетичного враження.

 

Ситуація стала кардинально мінятися після початку інтеграції української промисловості з загальносвітовими стандартами. Разом з впровадженням сучасних технологій на багатьох підприємствах докорінно оновилася система організації праці, в якій центральне місце тепер відводилося людині. В результаті змін, що відбулися були переглянуті й удосконалені існуючі норми і правила, що стосуються безпеки та охорони здоров'я працівників.

Спецодяг входить в число ключових елементів захисту і часто використовується протягом усього робочого дня, тому виробники приділяють підвищену увагу як дотриманню технічних умов і стандартів, так і зовнішньому вигляду готових виробів, який має суттєвий вплив на створення хорошого психологічного клімату в колективі.

Реклама:

Для компанії OZON (www.ozon.com.ua) пошиття спецодягу є пріоритетним напрямком діяльності протягом останніх двадцяти років. За ці роки компанія пройшла шлях від невеликого підприємства до одного з лідерів вітчизняного ринку засобів індивідуального захисту. Покупцям пропонуються сотні найменувань комфортних і надійних товарів, які користуються попитом в самих різних галузях промисловості і сфері послуг.

Завдяки власним виробничим лініям асортимент продукції компанії включає корпоративну уніформу, виконану за індивідуальними замовленнями з використанням єдиного стилю, логотипів та іншої фірмової атрибутики. Унікальний дизайн і традиційна якість готових виробів допоможуть не тільки забезпечити співробітників сучасним спецодягом, а й сформувати імідж всього підприємства, що буде запам’ятовуватись.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: