Авіакомпанія Yanair відкриє нові рейси з України до Грузії

Понеділок, 23 січня 2017, 15:49

Авіакомпанія Yanair (Житомир) планує в 2017 році збільшити обсяг пасажирських перевезень до Грузії на 15-20%.

Про це повідомив комерційний директор авіакомпанії Євген Пушенко під час засідання Туристичного прес-клубу України, передає "Інтерфакс-Україна".

За його словами, в 2016 році Yanair перевезла понад 37 тисяч пасажирів на рейсах між Києвом, Одесою та Батумі і близько 23 тисяч людей на рейсах з Києва та Одеси до Тбілісі.

Пушенко повідомив, що компанія вже відкрила продаж літніх рейсів до Грузії з Києва та Одеси. Польоти виконуватимуться з аеропорту "Київ" (Жуляни).

Реклама:

Так, із квітня компанія збільшить частоту рейсів Київ-Тбілісі до трьох, а з червня - до чотирьох на тиждень. Мінімальна вартість квитка в обидві сторони разом зі зборами - 5,832 тисяч гривень. До цієї суми входить одне місце багажу вагою до 23 кг і харчування на борту.

Із 15 квітня авіакомпанія розпочинає польотну програму з Києва до Батумі. Рейси виконуватимуться двічі на тиждень, а з червня планується зробити їх щоденними. Мінімальна вартість round trip - 5,944 тисяч гривень.

"Ми вбачаємо всі передумови для збільшення пасажиропотоку між Україною та Грузією в 2017 році - це і туризм, і ділові зв'язки між нашими країнами, - тому маємо намір збільшувати частоти між Києвом і Тбілісі та вийти на щоденний графік польотів до Батумі", - повідомив Пушенко.

Крім того, з 3 червня компанія розпочинає польотну програму з Одеси до Батумі щосереди і щосуботи за мінімальною ціною 4,797 тисяч гривень round trip, а з 4 червня відкриє рейси Одеса-Тбілісі щочетверга та щонеділі з мінімальною ціною 5,459 тисяч гривень.

За словами Пушенка, цього року з великою ймовірністю буде запущено рейс Львів-Батумі із частотою двічі на тиждень.

Компанію Yanair (ТОВ "Янейр ЛТД.") зареєстровано 15 червня 2012 року в Житомирі. У липні 2013 року отримала сертифікат на здійснення діяльності.

Флот компанії, згідно з реєстром цивільних повітряних суден на 23 січня 2017 року, нараховує два літаки Saab 340, два літаки Airbus A320, один Airbus 321, два Boeing 737-300 один 737-400.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!