"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

У Мінагрополітики назвали пріоритети на 2017 рік

Четвер, 19 січня 2017, 09:54

Пріоритетними завданнями для Міністерства аграрної політики та продовольства на 2017 рік, є питання земельної реформи, стимулювання розвитку агропромислового комплексу, якість і безпечність харчових продуктів, розвиток органічного ринку.

Про це заявила заступник міністра аграрної політики та продовольства Олена Ковальова, передає прес-служба Мінагрополітики.

Як наголошується, 18 грудня відбулось засідання Громадської Ради при Мінагрополітики на якому було розглянуто проект середньострокового плану пріоритетний дій уряду до 2020 року та визначено план роботи на 2017 рік.

"Пріоритетними завданнями для Мінагрополітики, які визначені урядом на 2017 рік, є питання земельної реформи, стимулювання розвитку агропромислового комплексу, якість і безпечність харчових продуктів, розвиток органічного ринку", - повідомила Ковальова.

Реклама:

"Зараз і міністерство, і Громадська рада мають активно співпрацювати за всіма цими питаннями", - додала вона.

Так, під час засідання, учасники проаналізували середньостроковий план пріоритетних дій Уряду на 2017 рік та висловили свої думки щодо основних проблем, а також напрацювали послідовність кроків.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: