Міненерго запропонувало кандидата на голову "Магістральних газопроводів України"

Середа, 11 січня 2017, 17:30

Міністерство енергетики та вугільної промисловості пропонує Кабінету міністрів призначити керівником створюваного ПАТ "Магістральні газопроводи України" нинішнього віце-президента ПАТ "Укртрансгаз" Валерія Ноздріна.

Про це повідомили агентству "Інтерфакс-Україна" в прес-службі відомства.

"Міністерство подало кандидатуру Ноздріна на розгляд Кабінету міністрів. Поки в Міненерго офіційні документи про його призначення керівником підприємства "Магістральні газопроводи України" не надходили", - зазначили в прес-службі.

Як повідомлялося, Ноздрін працює на посаді віце-президента "Укртрансгазу" з 2014 року.

Реклама:

Уряд на засіданні 9 листопада 2016 року вирішив створити ПАТ "Магістральні газопроводи України" в рамках розділення НАК "Нафтогаз України" за напрямками діяльності.

Паралельно Кабмін відкоригував терміни проведення реформи системи управління магістральними газопроводами через відставання.

За рішенням уряду, майно, що використовується в даний час "Укртрансгазом" для транспортування газу, повинно бути передано "Магістральним газопроводах України" протягом 30 днів з моменту вступу в силу остаточного рішення Стокгольмського арбітражу в суперечці між "Нафтогазом України" і російським "Газпромом".

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: