ФДМУ вирішив продати "Аграрний фонд" та Державну зернову корпорацію

Четвер, 8 грудня 2016, 17:56

5 грудня 2016 року Фондом держмайна було прийнято рішення про приватизацію належних державі пакетів акцій ПАТ "Українські поліметали", ПАТ "Аграрний фонд" і ПАТ "Державна продовольчо-зернова корпорація України".

Про це йдеться у повідомленні Фонду.

Як зазначається, відповідно до постанови Кабміну від 12 травня 2015 року  "Про проведення прозорої та конкурентної приватизації у 2015-2017 роках" Мінекономрозвитку та Мінагрополітики мають у місячний строк з дня прийняття рішення про приватизацію таких об'єктів здійснити передачу Фонду державного майна функцій з управління ними.

Як повідомлялося, урядовий комітет з питань економічної, фінансової та правової політики, розвитку паливно-енергетичного комплексу, інфраструктури, оборонної та правоохоронної діяльності підтримав розширення списку об'єктів для приватизації в 2016-2017 роках до 330 із 306 об'єктів.

Реклама:

За словами Ковалів, зокрема, до списку додані "Турбоатом", "Електроважмаш", Державна продовольчо-зернова корпорація, Об'єднана гірничо-хімічна компанія, Запорізький титано-магнієвий комбінат.

Нагадаємо, Фонд державного майна України після закінчення терміну подачі не отримав жодної заявки на участь в конкурсі з продажу 99,567% ПАТ "Одеський припортовий завод" (ОПЗ).

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: