Приват24 продовжить роботу в колишньому режимі - Шлапак

Четвер, 22 грудня 2016, 15:38

Голова правління націоналізованого Приватбанку Олександр Шлапак упевнений, що зміна власника фінустанови ніяк не відіб'ється на роботі сервісу електронних платежів Приват24.

Про це він сказав в коментарі "Інтерфакс-Україна".

"Буде працювати, анітрохи в цьому не сумніваюся. Будемо вести переговори з тими, хто має права власності на цей продукт. Не доводиться сумніватися: у нас підписані довгострокові контракти, і якщо ми будемо виконувати свої зобов'язання, то продукт нікуди не дінеться. Він буде працювати в ПриватБанку обов'язково", - сказав Шлапак.

За його словами, нове керівництво банку залишило на робочих місцях всіх IT-фахівців, які займалися розробкою і підтримкою всіх технологічних рішень в сфері електронних платежів.

Реклама:

"Коли формувалася команда, я наполягав на тому, щоб в нове правління увійшли працівники існуючого банку (хоча різні були думки), причому увійшли представники, в першу чергу, IT-бізнесу. Тим самим хотів підкреслити неймовірну повагу і значення IT-технологій в діяльності банку. І два працівника банку - керівники департаментів - стали новими членами правління, дуже розраховую на їхню допомогу і підтримку", - підкреслив Шлапак.

Він також додав, що після новорічних свят правління заслухає нову стратегію розвитку банку.

Як повідомлялося, напередодні глава НБУ Валерія Гонтарєва не змогла уточнити, на чиєму балансі перебуває програма "Приват24".

Ввечері 18 грудня Кабінет міністрів та Рада нацбезпеки та оборони України підтримали націоналізацію Приватбанку.

Міністр фінансів Олександр Данилюк та голова Національного банку Валерія Гонтарева на брифінгу 19 грудня запевнили, що клієнти Приватбанку не матимуть проблем із доступом до своїх коштів – зарплати, пенсії, стипендії, які проходять через цей банк, будуть надходити справно.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!