Прохоренко пояснив, чому "УГВ" купує труби у Пінчука

Середа, 21 грудня 2016, 14:55

ТОВ "Інтерпайп Україна" Віктора Пінчука є найбільшим виробником, воно робить той асортимент, який потрібен "Укргазвидобуванню".

Про це в інтерв’ю "Громадському" розповів керівник "Укргазвидобування" Олег Прохоренко.

"Компанія Пінчука – найбільший виробник труб в Україні. І "Нафтогаз", і "Укргазвидобування", і до мене, і зі мною, багато років купували труби в "Інтерпайпа". Це найбільший виробник, він робить той асортимент, який потрібен "УГВ". Якщо у вас є інші виробники – будь ласка, нехай приходять на "Прозоро", - зазначив очільник "УГВ".

За словами Прохоренка, саме тому так важливі структурні реформи.

Реклама:

"Ми можемо говорити про якісь імена, але якщо будуть проведені структурні реформи, і не тільки в "Укргазвидобуванні", якщо інші інституції в Україні теж будуть реформуватися, тоді буде неважливо – Пінчук, Ахметов чи Коломойський. Не буде цих імен. Країна буде працювати як машина, тому працювати будуть інституції. Не імена, а інституції. І все", - запевнив він.    

Нагадаємо,  "Укргазвидобування" 28 вересня за результатами тендеру замовило ТОВ "Інтерпайп Україна" труб на 64,25 млн гривень.

Як відомо, у травні "Укргазвидобування" придбало у "Інтерпайпу" труб на 270,42 млн гривень, у квітні - на 84,93 млн гривень, у серпні - на 565 млн гривень.

Як повідомлялося, у грудні 2015 року членом правління "Укргазвидобування" був призначений Олександр Романюк, який до цього працював радником генерального директора "EastOne Group" Віктора Пінчука.

Читайте також: ТОВ з химерами. Друзі президента і Злочевський ділять нафтогазові родовища

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: