Busov Hill визнано найкращим ЖК преміум класу в Києві

Вівторок, 20 грудня 2016, 11:30

PROMOTED

У грудні відбулася церемонія нагородження будівельною премією "BUILDING AWARDS 2016", організована Українським Будівельним Співтовариством (Ukrainian Building Community). Нагороди присуджувалися кращим об'єктам житлової нерухомості Києва і Київської області в своєму класі за результатами рейтингування.

У категорії "Житлові комплекси преміум класу" впевнену перемогу серед новобудов Києва здобув проект Busov Hill, який споруджується біля Ботанічного саду на Печерську.

Житлові комплекси оцінювалися на підставі методології, розробленої Українським Будівельним Співтовариством, з використанням класифікатора нерухомості, запропонованого компанією City Development Solutions.

Реклама:

Конкурсна комісія враховувала понад 100 параметрів, які стосуються архітектури та концепції будівлі. Зокрема, кількість квартир в будинку і на поверсі, інноваційність матеріалів та обладнання (від фасадних систем до лічильників ресурсів), оздоблення та різноманіття місць загального користування, рівень систем безпеки будинку тощо. До уваги бралися також особливості розташування, екологічна обстановка в мікрорайоні. Для житлових комплексів преміум класу враховувалися також особливості планувальних рішень: розміри кухонь, наявність санвузлів при кожній спальні, можливості для облаштування гардеробних кімнат.

 

Крім того, експерти проаналізували показники надійності Забудовника, рівень його соціальної відповідальності, наявність всієї необхідної документації. Також конкурсна комісія проводила візуальний огляд будинків-претендентів на отримання премії.

"Ми раді, що професійне журі премії  гідно оцінило матеріали та технології, які ми використовуємо. Нагорода від Українського Будівельної спільноти – важливий показник того, що ми перебуваємо на вірному шляху. Будемо прагнути і новими об'єктами підтримувати високу планку, яку компанія "Житлобудінвест" задала проектом Busov Hill. Втім, найбільша наша цінність – увага покупців. Приємно усвідомлювати, що ринок оцінив наш проект і більша частина квартир уже знайшла своїх власників", – зазначив під час вручення нагороди директор компанії-девелопера Ігор Клепач.

Нагадаємо, житловий комплекс Busov Hill розташований біля Ботанічного саду на Печерську, в елітарному мікрорайоні Звіринець. У будинку вперше в Україні застосовано систему Glass Wall: панорамні вікна від підлоги до стелі практично на всю ширину кожної кімнати. У новобудові використовують винятково алюмінієвий профіль Schueco (Німеччина), багатофункціональні енергозберігаючі склопакети Guardian (США). Для облицювання фасаду забудовник обрав німецький керамограніт від PorcelainGres (Німеччина), який імітує зріз натуральної скелі. Місця загального користування відрізняються розкішним оздобленням і особливою конфігурацією. Зокрема, центральний вестибюль має безпрецедентну для житлових комплексів Києва висоту стелі – 8 метрів.

Будинок відрізняється надвисокими показниками енергоефективності, завдяки автономній системі опалення (німецькі котли Viessmann), використанню smart-лічильників ресурсів, а також потовщеного шару термоізоляції зовнішніх стін. Крім того, в ЖК Busov Hill впроваджено систему "Інтелектуальний будинок", яка забезпечує безперебійну роботу всієї інженерії. Також в новобудові реалізовано багаторівневу систему контролю доступу, впроваджено відеоспостереження і цілодобову фізичну охорону.

Завдяки розташуванню на найвищій точці Києва – Бусовій Горі – будинок має виняткові видові характеристики. Розкішні панорами ботанічного саду, Дніпра, елітарних приватних маєтків, а також Києво-Печерську Лавру і монумент "Батьківщина-мати" видно навіть на невисоких поверхах житлового комплексу.

До слова, перемога в номінації "Житловий комплекс преміум класу 2016 року" – зовсім не перша нагорода компанії "Житлобудінвест". У минулому році Busov Hill отримав звання "Елітна новобудова 2015 року" Всеукраїнської премії "Український Будівельний Олімп". Попередній проект девелопера – клубний будинок Zverinetskiy – в 2012 році був нагороджений Національною премією City Awards в номінації "Найпрестижніший житловий комплекс року". Найвищий клас реалізації проекту в 2013 році було підтверджено і перемогою в номінації "Житловий комплекс року" Всеукраїнської премії "Український Будівельний Олімп".

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!