Суд відмовив власнику "Платинум Банку" у справі МТС

П'ятниця, 2 грудня 2016, 13:50

Господарський суд Києва відмовив власнику 100% акцій "Платинум Банку" - компанії PT Platinum Public Limited (Кіпр) у визнанні недійсними депозитних договорів з оператором мобільного зв'язку "МТС-Україна".

Про це йдеться в ухвалі суду від 24 листопада, пише Finclub.

PT Platinum Public Limited звернувся до Господарського суду Києва з проханням визнати недійсними договори з "МТС-Україна".

Як відомо, банк скаржився до вищої інстанції на рішення Госпсуду Києва від 24 грудня 2015 року та постанову Київського апеляційного госпсуду від 23 вересня 2016 року по спору навколо депозитів компанії "МТС Україна" на 250 млн грн.

Реклама:

Вищий госпсуд 19 жовтня ухвалив касаційну скаргу ПАТ "Платинум Банк" до розгляду, яка була призначена на 1 листопада. На період розгляду касації було призупинено виконання спірних судових рішень.

ВГСУ 1 листопада відхилив клопотання банку про відвід суддів, прийняв рішення скасувати рішення судів перших двох інстанцій і відправити справу на повтороний розгляд до Господарського суду Києва.

Детальніше про ситуацію навколо депозиту компанії МТС в "Платинум банку" можна почитати в матеріалі на ЕП.

Раніше компанія "МТС Україна" звернулася до Окружного адміністративного суду Києва з позовом до Національного банку України, в якому просила суд віднести Платинум Банк до категорії проблемних.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: