"Українська біржа" тимчасово спростила доступ на ринок

П'ятниця, 2 грудня 2016, 10:43

"Українська біржа" спростила умови доступу на терміновий ринок для нових клієнтів.

Про це заявив голова правління "Української біржі" Олег Ткаченко, пише Finclub.

"Прийняте минулого тижня рішення НБУ про зняття обмеження для банків на використання біржових деривативів, дає їм можливість торгувати у нас терміновими контрактами", - заявив Ткаченко.

Біржова рада фондового майданчика вирішила не стягувати плату за реєстрацію з нових учасників термінового ринку в сумі 80 тис. грн в період з 1 грудня 2016 року по 30 червня 2017 року.

Реклама:

У той же час, вирішили підключитися до термінового ринку в період з 1 березня по 30 червня 2017 року, сума внеску до страхового фонду, який підлягає поверненню в разі рішення учасника піти з термінового ринку, буде підвищена до 120 тис. грн з 40 тис. грн.

З липня 2017 року дію вступлять старі умови: для підключення до термінового ринку потрібно буде заплатити за реєстрацію 80 тис.грн безповоротної плати і 40 тис. грн, що повертається внеску до страхового фонду.

"Ми впевнені, що зняття обмеження для банків на використання біржових деривативів сприяє зростанню ліквідності на ринку валютних ф'ючерсів, і хочемо, таким чином, стимулювати банки до більш швидкого виходу на біржу", - зазначив Ткаченко.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: