Українці створили бота-юриста, що займається реєстрацією бізнесу

П'ятниця, 16 грудня 2016, 12:53

Юристи української компанії lexnet.io створили Telegram-бота, який вміє самостійно реєструвати бізнеси: перевіряє назву компанії, підказує КВЕДи, допомагає вибрати систему оподаткування і запитує фото/скани документів клієнта.

Про це пише AIN.

Як повідомляється, першого українського бота-юриста представили 13 грудня на Міжнародному форумі просування юридичних послуг.

Орієнтований він на юридичні компанії, які можуть отримати такого помічника в штат за 1 біткоіни в рік (750 дол. на даний момент).

Реклама:

"Взявши бота в свою команду, ви отримуєте цілодобового помічника, економію на штатному юристові і, звичайно, імідж інноваційної юридичної компанії", - говорять в компанії.

"Ми вважаємо, що під час тотальної роботизації шаблонних процесів таку конвеєрну юридичну послугу, як реєстрація бізнесу, вже можна передати роботам. Це дозволить звільнити час юристів для вирішення більш творчих завдань. А власникам юридичного бізнесу - економити на трудових ресурсах", - розповів партнер lexnet.io Нестор Дубневич, додавши, що бот буде супроводжувати клієнта по всій процедурі реєстрації бізнесу.

Переваги бота перед рядовим юристом в тому, що він не хворіє, не помиляється, знаходиться на зв'язку в режимі 24/7 і може розмовляти мовою компанії - характер і модель спілкування з клієнтом можна "виховати" відповідно до цінностей роботодавця.

Крім виконання основних робочих завдань, бот вміє жартувати і креативно відповідати на нестандартні питання.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!