"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Бізнес-табір Made in Ukraine - life-changing experience, який потрібен кожному бізнесу

Середа, 9 листопада 2016, 10:20

PROMOTED

За 7 днів можна світ створити, що вже говорити про те, щоб поліпшити бізнес. Осінній бізнес-табір Made in Ukraine пройде з 26 листопада по 2 грудня під слоганом From Good to Great. Протягом тижня учасники-власники бізнесів будуть працювати над поліпшенням маркетингу, масштабуванням і менеджментом своєї компанії. Все для того, щоб досягти не просто хороших, а по-справжньому видатних результатів. У цьому їм допоможуть практичні кейси від 15 спікерів та менторів - гуру українського бізнесу.

Родзинка бізнес-табору, те, навіщо в нього їдуть знову і знову, - це бізнес-гра, яка дає можливість знайти конкретні інструменти для вирішення своїх проблем в бізнесі, побачити помилки, які людина допускає в реальному житті. Учасники відкривають для себе нові стратегії і прямо у грі відточують навик їх впровадження і застосування. Реальна гра за реальні гроші.

Програма осіннього бізнес-табору Made in Ukraine спрямована на тих, хто хоче:

Реклама:

• провести аудит свого бізнесу;

• розвинути свій власний бізнес, зробити ривок;

• поліпшити фінансові показники;

• проаналізувати бізнес "зі сторони";

• отримати рекомендації від експертів.

 

Спікери осіннього бізнес-табору:

  • В'ячеслав Климов - засновник "Нова Пошта",  дуже рідко виступає.
  • Кирило Куницький - засновник "Бізнес-Конструтору". На сьогоднішній день більше 5 тисяч підприємців пройшли його навчальні програми;
  • Олексій Капуста - сертифікований консультант з методології Іцхака Адізеса. Проводить виїздні стратегічні сесії в ОАЕ, Грузії. Фінляндії, а також для великих промислових компаній і банків Росії та України;
  • Андрій Худо - співвласник холдингу емоцій  !Fest, до якого входять найбільш популярні заклади Львова: Львове: "Криївка", "Мазох-cafe", "Гасова лямпа", "Львівська майстерня шоколаду", "Львівська копальня кави" та багато інших.
  • Максим Бахматов - генеральний директор ВДНГ, розвивав проект  Comedy Club в Україні і заробив за перший рік близько $2,3 млн, чим сколихнув український ринок;
  • Валентин Калашник - Президент Української асоціації дірект маркетингу, близько 20 років досвіду в сегменті діджитал. Вивів на український ринок такі відомі бренди, як Neckermann (Німеччина), Bonprix (Польща), IMP (Швеція), Yves Rocher (Франція)

та інші!

Де проходить бізнес-табір Made in Ukraine?

Місцем проведення осіннього бізнес-табору  Made in Ukraine стане вже улюблений учасниками релакс-комплекс Edem Resort Medical&SPA неподалік Львова. У вартість участі входить 6 днів проживання у комфортабельних умовах, трьохразове харчування з урахуванням індивідуальних особливостей кожного.

Це неймовірний life-changing experience, який потрібен кожному бізнесу!

Дізнатися подробиці: https://goo.gl/xCt4vp

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: