"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Volvo випустила S90 без переднього пасажирського сидіння

Неділя, 6 листопада 2016, 17:32

Volvo представила нову версію седана S90, головною особливістю якого є відсутність переднього пасажирського сидіння.

Про це пише motor.ru.

Як зазначається, Volvo S90 Excellence отримає фірмовий інтер'єр Lounge Console, концепція якого вперше була представлена навесні 2015 року.

 

Його головною особливістю є відсутність переднього пасажирського сидіння, замість якого встановлений ящик для зберігання взуття з регульованою підставкою для ніг.

Реклама:

Крім того, до ящика кріпиться великий сенсорний екран мультимедійного комплексу, який висувається після натискання кнопки.

 

"Крісла заднього ряду розділені нішею з холодильником і підстаканниками з функцією підігріву та охолодження. Крім того, список оснащення включає складні столики і два кришталевих фужера ручної роботи від шведської компанії Orrefors", - пише видання.

 

У стандартне оснащення Volvo S90 Excellence увійде система запобігання зіткнень City Safety з функцією розпізнавання великих тварин, а також адаптивний круїз-контроль Pilot Assist, здатний самостійно управляти автомобілем на швидкості до 130 кілометрів на годину на шосе з хорошою розміткою.

Volvo S90 Excellence буде пропонуватися з гібридною силовою установкою, що включає 316-сильну дволітрову "четвірку" з турбіною і приводним нагнітачем, а також 86-сильний електромотор.

 

Публічна прем'єра Volvo S90 Excellence відбудеться на моторшоу в Гуанчжоу, а випуск седана стартує на початку 2017 року.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: