Податківці заблокували роботу ще однієї АЗC "БРСМ-Нафта" - ЗМІ

П'ятниця, 4 листопада 2016, 12:22

Державна фіскальна служба припинила незаконну діяльність АСЗ в с.Магала (Чернівецька обл).

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив заступник глави ДФС Сергій Білан, пише OilNews.

Судячи з фотографій, які чиновник прикріпив до свого поста, АСЗ належить компанії "БРСМ-Нафта".

"В результаті виявлено та вилучено бензину, дизельного палива і скрапленого газу майже на два мільйони гривень, комп'ютерна техніка, первинні бухгалтерські документи, а також обладнання, яке використовувалося на АЗС", - повідомив Білан.

Реклама:
 

Він також зазначив, що обшук був проведений в ході розслідування кримінального провадження, відкритого за статтею незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів та статті ухилення від сплати податків і зборів.

Як повідомлялося, в рамках справи про ухилення від сплати близько 1 млрд грн податків 1 листопада 250 співробітників Генеральної прокуратури України (ГПУ) і Державної фіскальної служби проводили обшуки в групі компаній БРСМ.

 

"Згідно з рішенням суду, в 21 області накладається арешт на обладнання 5 нафтобаз, 41 АЗС і 4 офісних приміщень. Надалі ми плануємо передати це майно на відповідальне зберігання Міненерго", - повідомив генпрокурор Юрій Луценко.

2 листопада на прес-конференції директор департаменту стратегічного маркетингу компанії "БРСМ-Нафта" Олександр Мельничук заявив, що за обшуками, проведеними в структурах компанії "БРСМ-Нафта" по всій Україні представниками Генеральної прокуратури та Державної фіскальної служби, стоять депутати Верховної Ради.

"БРСМ-Нафта" - одна з найбільших роздрібних мереж в Україні, яка налічує 166 АЗС. Активне зростання мережі припало на період перебування на міністерських посадах Едуарда Ставицького, з ім'ям якого пов'язують паливну компанію.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: