"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

У Авакова не вважають ціну на гібриди для поліції завищеною

Середа, 30 листопада 2016, 18:49

У Міністерстві внутрішніх справ заявили, що ціна в 1,4 млн гривень, за якою закуповуються автомобілі Mitsubishi Outlander PHEV для Національної поліції, не є завищеною.

Про це повідомляє прес-служба МВС.

"Для врегулювання питань, пов’язаних із формуванням ціни автомобіля Mitsubishi Outlander PHEV, його технічної комплектації, строків поставки в Україну, було проведено переговори за участі представників компанії Mitsubishi Motors та єдиного уповноваженого імпортера компанії в Україні - ТОВ "ЕмЕмСі Україна", - повідомив державний секретар МВС Олексій Тахтай.

Згідно з повідомленням, у підсумку з Японською стороною було досягнуто згоди щодо поставки для Нацполіції більше 600 таких авто нового модельного ряду Mitsubishi Outlander PHEV, виготовлених у 2017 році.

Реклама:

"Таким чином, формування ціни авто з гібридною силовою установкою здійснювалось безпосередньо представниками компанії Mitsubishi на базі моделі саме 2017 року, у зв’язку з чим є вкрай некоректним порівняння вартісних показників для моделей Mitsubishi Outlander PHEV, вироблених у 2015 або 2016 році, які наразі пропонуються до продажу у країнах Східної, Центральної Європи", - йдеться у повідомленні.

"Саме на підставі офіційних даних отриманих від ТОВ "Ем-Ем-Сі Україна", а також експертного висновку Торгово-промислової палати й було визначено орієнтовну вартість автомобілів Mitsubishi Outlander PHEV у розмірі 1,44 млн гривень за одиницю, що в еквіваленті становило 57,25 тисяч доларів", - повідомляє прес-служба.

У МВС наголосили, що реалізація проекту та поставка автомобілів Mitsubishi Outlander PHEV для потреб Нацполіції, дасть змогу забезпечувати щорічно економію коштів близько 300 млн гривень, внаслідок зменшення витрат на паливно-мастильні матеріали для службового автотранспорту.

Раніше ЗМІ повідомляли, що середня ціна гібридних автомобілів Mitsubishi Outlander PHEV, які поліції погодилася поставити фірма з орбіти лідерів "Народного фронту", завищена на 10 млн доларів.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: