Roshen купить у фермерів 500 тонн пшениці

Четвер, 3 листопада 2016, 14:07

ТОВ "Бісквітний комплекс Рошен" оголосив про тендер на 500 тонн пшениці.

Про це повідомили ЛІГА.net у прес-службі компанії.

Як зазначається, очікувана вартість закупівлі становитиме 2,15 млн грн з урахуванням ПДВ. Тендер проводиться в системі відкритих комерційних закупівель RIALTO.

"Я вважаю, що такий підхід ефективний для обох сторін. Ми даємо можливість фермерам безпосередньо запропонувати нам свій товар, тим самим надаючи всім бажаючим можливість участі на рівних умовах. Ми ж, в свою чергу, можемо знайти оптимальну для нас цінову пропозицію. Плюс нам імпонують принципи ProZorro, які лягли в основу RIALTO - єдині правила гри для всіх, прозорість і чесна конкуренція. Проведення тендерів, таким чином, в перспективі повинно сприяти зростанню здорової конкуренції, а значить, і розвитку економіки", - розповів директор Костянтин Півень.

Реклама:

Закуплене зерно буде використано для виготовлення вузькоспеціалізованого борошна вищого і першого сорту на потужностях партнерів (сторонніх борошномельних підприємств), яка буде поставлятися на фабрики Roshen в Києві і Вінниці.

Також повідомляється, що ТОВ "Бісквітний комплекс Рошен" запустить свою першу виробничу чергу в Бориспілі потужністю 10 тис.тонн готової продукції в 2018 році. Комплекс займеться не тільки виробництвом бісквітів, але і буде виробляти власне борошно під потреби бісквітної фабрики.

Нагадаємо, в кінці жовтня керівництво Roshen заявило, що компанія вивела в Україну 72 млн доларів дивідендів від роботи Липецької фабрики і вклала їх в благодійні проекти в Україні.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!