Міжнародна PwC проведе аудит "Укрпошти" майже за 6 мільйонів

Вівторок, 29 листопада 2016, 15:44

Міжнародна аудиторська і консалтингова компанія PricewaterhouseCoopers (PwC) перемогла в тендері на проведення аудиту фінансово-господарської діяльності "Укрпошти" за 2015-2016 роки за 5,79 млн грн.

Про це йдеться у повідомленні "Укрпошти".

"В рамках процесу корпоратизації, що триває в "Укрпошті", необхідним є проведення оцінки майна та власних майнових прав для формування статутного капіталу майбутнього публічного акціонерного товариства "Укрпошта", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, відповідно до законодавства процедура закупівлі проводилася через систему публічних електронних закупівель ProZorro.

Реклама:

Нагадаємо, 20 вересня 2016 року було оголошено процедуру закупівлі послуг щодо фінансового аудиту. Очікувана вартість закупівлі послуг становила 10 млн грн та сформувалася на підставі комерційних пропозицій, які були отримані від аудиторських компаній до дати оголошення тендеру.

3 листопада  2016 року відбувся аукціон, на якому найменшу ціну запропонувала компанія PricewaterhouseCoopers. Ця компанія готова надати зазначені послуги за ціною 5,79 млн грн.  

7 листопада 2016 року підприємство ухвалило рішення про визнання переможцем тендерної пропозиції PricewaterhouseCoopers.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: