Mastercard запустила онлайн-сервіс грошових переказів в Україні

П'ятниця, 25 листопада 2016, 14:23

Компанія Mastercard оголосила про запуск сервісу онлайн-переказів Karton в Україні.

Про це пише AIN.

Як повідомляється, з його допомогою можна здійснювати миттєві грошові перекази за номером карти, мобільного телефону або на електронну адресу без необхідності тримати платіжну карту в руках.

Зареєстровані користувачі зможуть здійснювати швидкі перекази в один клік без необхідності кожного разу вводити дані карти, пише видання.

Реклама:

Також видання зазначає, що Karton працює на основі інтеграції платформи цифрових гаманців Masterpass, який запустили в Україні цієї весни, і сервісу грошових переказів Mastercard Moneysend.

 

"Щоб скористатися сервісом, потрібно зареєструватися на сайті karton.ua, ввести ім'я, прізвище і номер мобільного. Якщо у користувача є цифровий гаманець на платформі Masterpass, сервіс автоматично авторизує його, дозволяючи здійснювати перекази з доданих до гаманця карт. Також через Karton можна перевести гроші з картки на мобільний номер або адресу електронної пошти одержувача", - пише видання.

Крім того, для зручності можна створювати шаблони одержувачів - додати дані карти, номер мобільного або електронну пошту.

За переказ коштів стягується фіксована сума комісії, незалежно від суми переказу:

- 4,99 гривні за переказ з карти MasterCard на карту MasterCard,

- 6,99 гривні за переказ з карти Visa на карту Visa, з карти MasterCard на карту Visa, з карти Visa на карту MasterCard і в разі, якщо ви не вказуєте номер картки одержувача (переказ з допомогою відправки повідомлення на email або мобільний телефон одержувача),

- додатково може стягуватися комісія банку-емітента картки відправника і/або карти одержувача.

 

За даними Mastercard, в Україні перекази з карти на карту - чи не найпопулярніша серед усіх безготівкових операцій, а за кількістю переказів з Moneysend Україна займає друге місце в світі.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: