"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

"Укртрансгаз" відписав фавориту 115 мільйонів на газорозподільну станцію

Неділя, 20 листопада 2016, 16:04

Філія "УМГ "Прикарпаттрансгаз" ПАТ "Укртрансгаз" 17 листопада за результатами тендеру замовила ТОВ "Укрбудгаз-Магістраль" реконструкцію газорозподільної станції "Ужгород" за 115,45 млн гривень.

Про це повідомляється у системі "Прозорро", передають "Наші гроші".

На заробітну плату піде 993 тисяч гривень, тобто трохи менше відсотка від загальної суми контракту. На прибуток фірми заплановано 385 тисяч гривень, або 0,3%. Ціна угоди на 2% нижча за очікувану вартість закупівлі в 117,45 млн гривень.

Конкурентами були ПАТ "Спеціалізоване монтажне управління №24" і ТОВ "Вега Захід".

Реклама:

Київську "Укрбудгаз-магістраль" зареєстровано на Дмитра Петренка. Директором є Валентин Штепа-Пекур, який раніше був співвласником СТ "Олімп Плюс 1" разом з Олександром Журавльовим і Володимиром Ільїним.

Останній є співзасновником кількох житлово-будівельних кооперативів, котрі ведуть забудову в Рівному. Нині споживчим товариством одноосібно володіє Ільїн.

"Укрбудгаз-магістраль" та "Олімп Плюс 1" увійшли в Топ-10 підрядників "Укртрансгазу" в 2015 році, виграючи торги лише там із весни 2015 року.

За даними  судового реєстру, у 2012 році переможець отримував підряд "Уктрансгазу" на капітальний ремонт вимірювальних трубопроводів. Вартість контракту не уточнюється.

Засновником івано-франківської фірми "Вега Захід" зі статутним капіталом 1 тис гривень є місцевий адвокат Ігор Винник. Керує нею Ігор Іванюк – депутат Тлумацької райради від "Народного контролю" Дмитра Добродомова.

Винник також володіє ТОВ "Галичинакапіталінвест" і ТОВ "Будзахід", що теж мають статутний капітал 1 тис гривень і прописані в його квартирі за тією ж адресою.

ПАТ "Спеціалізоване монтажне управління №24" на 55% належить ТОВ "Компанія Відос" Олександра Бадягаєва, Володимира, Людмили та Ольги Скачко.

Ще 7,73% має Володимир Печура, 6,26% – Геннадій Бадаєв. Вони разом з Ольгою Скачко володіють ТОВ "Енерго Буд Пром", яке до 2014 року мало назву "Ліспробуд" і яким керує Бадягаєв.

Усього з 2008 року "СМУ №24" виграло тендерів у "ВДЗ" на 608,64 млн гривень та у "Прозорро" на 113,40 млн гривень.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: