Samsung патентує голографічний телевізор

П'ятниця, 18 листопада 2016, 13:48

Компанія Samsung повідомила про подачу заявки на черговий патент, що стосується розробки голографічного телевізора.

Заявка на цей патент, подана компанією Samsung, була опублікована Відомством з патентів і товарних знаків США на початку місяця, повідомляє "Укрінформ".

"В заявці компанія Samsung детально і у всіх подробицях розписує деякі проблеми, характерні для стандартних 3D телевізорів, пояснюючи, що у багатьох з них використовується метод, названий бінокулярний паралаксом, який ускладнює збільшення кількості точок перегляду. Також цей метод приносить користувачеві почуття втоми через різницю між глибиною сприйняття картинки мозком і фокусом очей", - вказується в повідомленні.

Як наголошується, в патенті описано всі деталі, що пояснюють, які саме компоненти можуть бути необхідними для забезпечення роботи такого голографічного телевізора.

Реклама:
 

Апарат може включати в себе навіть блок відстеження погляду глядача, який стежить за станом зіниць.

В цілому, телевізор забезпечить можливість перегляду 3D відео без необхідності використання очок, із застосуванням голографічних технологій, завдяки яким і з'являється картинка, що дає ефект занурення.

Компанія Samsung подала у Відомство з патентів і товарних знаків США заявку на отримання даного патенту ще в січні поточного року, але лише зараз ця заявка була опублікована.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!