Менеджмент звичок: як керувати своїм життям навіть у дрібницях

Четвер, 17 листопада 2016, 10:00

Досягнення особистого успіху можна порівняти з побудовою і просуванням бренду. І оскільки в брендингу немає дрібниць, варто впритул зайнятися своїми звичками.

На шляху до досягнення амбітних цілей часом опиняються такі прикрі дрібниці, як шкідливі звички. Позбутися їх буває складніше, ніж вивчити іноземну мову з нуля.

 

Наш мозок з готовністю пропонує раціональні пояснення всіх поступок і відхилень від початкового плану. Так людина потрапляє то в одну, то в іншу ментальну пастку. Про яку внутрішню свободу в такому разі може йтися? Усвідомлення безпорадності перед власними слабкостями створює негативний емоційний фон, знижує працездатність, як наслідок – додатково гальмує кар'єру. Тоді як відчуття подолання перешкод, контролю над собою і своїми обставинами додає сил і мотивації домагатися більшого.

Є перевірені методики роботи зі шкідливими звичками, наприклад – онлайн-курс "Менеджмент звичок" Олени Бурдейної. Лише за 5 занять слухачі дізнаються, як долати опір організму, обходити ментальні пастки, зміцнювати силу волі.

Реклама:

Результатом формування корисних звичок стане поліпшення емоційного фону життя, впевненість у собі, кращий контроль над своїм часом та іншими ресурсами.

Програма курсу

1. Що таке менеджмент звичок?

2. Пластичність мозку

3. Ментальні пастки

4. Оточення

5. Сила волі

"Вільний лише той, хто володіє собою!" Йоганн Фрідріх Шиллер

Вартість курсу: 188 грн

Купуючи курс від EDUGET, ви отримуєте доступ до записаних лекцій, а також до додаткових навчальних матеріалів і тестів на необмежений термін. Ви зможете вчитися в зручний для вас час!

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!