"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Alibaba в "День холостяка" продала товарів на 17,8 мільярда доларів

П'ятниця, 11 листопада 2016, 20:31

Протягом 24 годин розпродажу на найбільших торгових майданчиках компанії Alibaba Group було здійснено покупок на загальну суму понад 17,8 млрд доларів.

Про це йдеться у прес-релізі Ukrainian E-commerce Expert.

"Протягом 24 годин було здійснено покупок на загальну суму понад 17,8 мільярдів доларів. Це на 3,5 млрд більше, ніж у 2015 році", - повідомляє прес-служба.

Як наголошується, понад 100 тисяч продавців, 14 тисяч з яких міжнародні, взяли участь у фестивалі.

Реклама:

Покупки були зроблені з 207 країн. Найактивнішими, як і в минулому році, стали - США, Японія, Південна Корея, Німеччина та Австралія, не враховуючи покупок в самому Китаї.

"Ініційовано і успішно завершено 880 млн платіжних операцій. У найбільш пікові моменти оброблялося близько 120 тисяч транзакцій в секунду. У минулому році показник становив близько 86 тисяч операцій. У пікові моменти також приймалося 175 тисяч замовлень за секунду", - повідомляє прес-служба.

"В Україні кількість покупок в зарубіжних магазинах зростає з року в рік. За прогнозами GfK, до кінця 2016 року рівень покупок українцями на іноземних ресурсах досягне 38% від загального обсягу онлайн шопінгу. Найпопулярнішим як і раніше є Aliexpress.com - 65,5% транскордонних покупок" - зазначає Ірина Холод, керівник Ukrainian E-commerce Expert.

Як повідомлялося, У Китаї за перші п’ять хвилин розпродажу на сайті Alibaba, приуроченого до святкування Дня холостяка, купили товарів на 1 млрд доларів.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!