"Укренерго" представило нових топ-менеджерів компанії

Вівторок, 1 листопада 2016, 20:49

ДП НЕК "Укренерго" представило п’ятьох нових менеджерів, які працюватимуть над реформуванням компанії з метою перетворення її на ефективне та динамічне підприємство.

Про це йдеться в повідомленні "Укренерго".

"В "Укренерго" працює нова команда менеджерів, яка має на меті реформувати роботу компанії та зробити її ефективною, прозорою і динамічною", - йдеться у повідомленні.

Зокрема, заступником директора з інформаційних технологій призначено Вадима Горюшка. Він займатиметься усіма інноваціями, які зможуть підняти ефективність компанії за допомогою ІТ.

Реклама:

Як повідомляється,  Горюшко очолював департамент інформатизації та розвитку інформаційного суспільства Держагентства з питань науки, інновацій та інформатизації України.

Ініціював виділення домену DATA.GOV.UA та підтримку процесу створення Порталу відкритих даних, проводив роботу зі створення нормативно-правового забезпечення в галузі інформатизації. Брав участь у впровадженні Єдиного державного порталу адміністративних послуг та визначення стратегії його розвитку. Очолював технологічну групу зі створення автоматизованої системи "Прозора митниця".

Директором з персоналу стала Світлана Николенко, яка здійснюватиме реформу системи управління персоналом.

Раніше Николенко працювала в великих комерційних компаніях і в державному секторі, зокрема, в таких компаніях, як "Український Мобільний Зв'язок" (UMC), "МТС Україна", "Квіза Трейд", "Галичина", AgroGeneration, "Терра Фуд", "Укртранснафта".

Керівником офісу управління проектами – Володимир Кудрицький, що реформуватиме в цілому підходи компанії до управління проектами, а також займатиметься розробкою стратегії та інвестиційної політики компанії. Має багаторічний досвід роботи на керівних посадах у провідних українських та міжнародних компаніях: Grant Thornton, ТНК-ВР, EastOne, "Миронівський хлібопродукт".

Андрія Немировського призначено радником директора Укренерго. Він забезпечуватиме підготовку компанії до введення нової моделі ринку електроенергії у відповідності до Третього енергетичного пакету ЄС. До призначення в "Укренерго" працював заступником директора з комерційних питань ДПЗД "Укрінтеренерго".

Кирило Захаров на посаді заступника директора ВП "Укренергосервіс" реформуватиме систему управління нематеріальними активами та відповідатиме за рестайлінг корпоративного брендингу компанії. 

Захаров працював на різних позиціях в українських та іноземних компаніях: "Сім'я ресторанів Діми Борисова", Raiffeisen Bank Ukraine, OTP Bank Ukraine, Universal Bank Ukraine.

Крім того, нещодавно компанія отримала нового директора з комунікацій та міжнародного співробітництва - ним став Михайло Бно-Айріян.

До останнього часу очолював в Міністерстві енергетики та вугільної промисловості Департамент стратегічного планування та європейської інтеграції, відповідав за увесь міжнародний блок питань міністерства та був другою після міністра посадовою особою Міністерства за рівнем публічності.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: