Кабмін змінив голову комісії з укладення угод про розподіл продукції

Середа, 19 жовтня 2016, 16:05

Кабінет міністрів призначив головою Міжвідомчої комісії з організації укладення й виконання угод про розділ продукції міністра енергетики й вугільної промисловості Ігоря Насалика.

Відповідне рішення було прийнято на засіданні уряду в середу.

Раніше посаду голови комісії займав віце-прем'єр-міністр, міністр регіонального розвитку, будівництва й житлово-комунального господарства Геннадій Зубко.

За пропозицією прем'єр-міністра Володимира Гройсмана, до складу цієї комісії мають увійти по 1 представникові всіх парламентських фракцій, компанії "Укргазвидобування" і Асоціації газодобувних компаній.

Реклама:

"Робота цієї комісії має бути гласною й абсолютно публічною. Було б абсолютно не зайвим включити до її складу по 1 представникові фракцій парламенту. Думаю, було б нормально, якби ми включили туди представників державної компанії "Укргазвидобування", Асоціації газодобувних компаній, а також зобов'язати цю комісію працювати в голосному режимі - відкрито й привселюдно, щоб громадськість знала, які рішення приймаються", - сказав Гройсман.

Відповідні зміни до розробленого Міністерством енергетики й вугільної промисловості проекту акта Кабміну мають бути внесені в одноденний строк.

Як повідомлялося, Міжвідомча комісія з УРП визначила переможцем конкурсу на вибір інвестора для реалізації угоди про розділ продукції на Юзівській площі нещодавно зареєстровану в Нідерландах компанію Yuzgas B.V.

Українські новини

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: