Маріуполь став першим прифронтовим містом, де запрацював 3G

Неділя, 11 вересня 2016, 12:47

Маріуполь став першим містом в прифронтовій зоні, в якому запрацював 3G зв'язок.

Про це на своїй сторінці в Facebook написав народний депутат від БПП Мустафа Найєм.

"Півроку тому наша команда Global Office прийшли в офіс компанії "Київстар" з пропозицією допомогти в підготовці персоналу Центру адміністративних послуг в Маріуполі. Ми довго розповідали, як цей проект нам важливий і чому саме в прифронтовій зоні", - написав депутат.

"І оскільки досвіду із залученням корпоративного сектора в громадські проекти у нас не було, розмова вийшла сумбурною і дещо емоційною... І все ж, почули і ми домовилися про співпрацю", - зазначив Найєм.

Реклама:

"Але ми були настільки емоційні, що директор компанії Петро Чернишов погодився зробити ще один подарунок місту - 3G зв'язок. Відверто кажучи, ми мало вірили, що це вийде, але про всяк випадок розповіли про цю ідею меру Маріуполя Вадиму Бойченку", - пише він.

Депутат зазначає, що "далі все покотилося само собою - місто створило всі умови, а компанія в дуже короткі терміни оновила свою інфраструктуру, встановивши на базових станціях новітнє обладнання з підтримкою технологій 3G і 4G.

"На день міста Маріуполь отримав подарунок: тепер тут є високошвидкісний інтернет. А до кінця року він з'явиться ще в ряді міст Донбасу, в тому числі, Краматорську, Слов'янську, Лисичанську, Сєвєродонецьку, Волновасі, Сватове, Біловодську та Новопскові. І якщо ми правильно розуміємо, технічна підготовка для запуску нових технологій зв'язку в цих містах вже ведеться", - підсумував він.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: