Екс-директор "Прозорро" може перейти на роботу до "Укрпошти"

Вівторок, 30 серпня 2016, 19:46

Генеральний директор ДП "Прозорро" Олександр Наход після 15 місяців керівництва підприємством полишив свою посаду 25 серпня і найближчим часом перейде на роботу на одну з керівних посад, найімовірніше, в державному підприємстві поштового зв'язку "Укрпошта".

Про це написав у своєму блозі в Facebook заступник міністра економічного розвитку і торгівлі Максим Нефьодов, передає "Інтерфакс-Україна".

"З сумом, вдячністю і гордістю відправляємо на підвищення Олександра Находа, вже екс-директора ДП "Прозорро", – написав Нефьодов.

Генеральний директ.ор "Укрпошти" Ігор Смілянський підтвердив, що поштове держпідприємство може бути новим місцем роботи Находа, однак уточнив, що процедура ще не пройшла і офіційного затвердження на посаду не було.

Реклама:

Смілянський також додав, що з 1 серпня 2016 року в керівництві "Укрпошти" офіційно працюють і мають підписані контракти люди з бізнесу: його першим заступником гендиректора - фінансовим директором єв Олександр Чернявський, який перед цим працював на посадах фіндиректора ПАТ "Укртелеком" та ГК "Мрія", заступником із персоналу - екс-HR директор "Нової пошти" Олена Дрощенко.

Крім того заступником генерального директора з ІТ з того ж часу є Сергій Галаган, який протягом 2013-2016 р. був ІТ-директором ТОВ "Метінвест Холдинг", а останні три місяці працював на аналогічній посаді в ПАТ "Укртранснафта".

Він також додав, що з 1 вересня в "Укрпошті" з'явиться новий PR-директор компанії.

Наход у своєму блозі в Facebook уточнив, що його обов'язки в ДП "Проззоро" виконує Надія Бігун, яка працювала на посаді заступниці гендиректора, хоча в держреєстрі керівником підприємства, як і раніше значиться Наход.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: