"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Прес-служба запевняє, що Кононенко не купує телеканалів

Вівторок, 30 серпня 2016, 18:33

Прес-служба народного депутата, першого заступника голови фракції "Блоку Петра Порошенка" Ігоря Кононенка спростовує чутки про можливу купівлю ним кількох телевізійних каналів.

Про це повідомила його прес-секретар Ольга Ковпашко, пише Детектор Медіа.

"Ми абсолютно спростовуємо ці чутки. Ігор Віталійович не займається бізнесом і тим паче купівлею медіа-активів. Щодо "1+1" – це взагалі за межею здорового глузду. Ігор Віталійович зосереджений на початку політичного сезону і на своїй політичній діяльності", - сказала вона.

Як пише видання, на ринку обговорюються чутки про можливий перехід під контроль оточення президента Петра Порошенка 50% телеканалу "1+1", 100% телеканалу "Ера", 50% телеканалів "112 Україна" і NewsOne.

Реклама:

"При цьому, джерела стверджують, що телеканали "112 Україна" і NewsOne нібито переходять під контроль саме Ігоря Кононенка", - пише видання.

Кононенко став першим гостем програми Євгена Кисельова "Велике інтерв’ю" на NewsOne.

"А Ігор Насалик, міністр енергетики та вугільної промисловості, якого пов’язують з Ігорем Кононенком, зараз доволі частий гість каналу", - пише видання.

24 серпня Кононенко та Насалик були гостями телеканалу "112 Україна" (по окремості). У "Вечірньому праймі" цього дня гостею каналу була також Юлія Тимошенко. Відеокоментарі депутата Кононенка та міністра Насалика були використані для запитань до пані Тимошенко.

Прес-секретар пана Кононенка наголосила, що "так співпало". 

Нагадаємо, що бізнесмен Ігор Коломойський спростував інформацію про продаж частки каналу "1+1". Офіційний власник телеканалу NewsOne Євген Мураєв сказав, що переговорів про продаж NewsOne не вів, чутки такі чув, але це неправда.

Українська правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!