Держслужбовцям будуть доплачувати до 60 тисяч щомісяця - проект Мінфіну

Четвер, 25 серпня 2016, 21:00

Міністерство фінансів пропонує Кабміну встановити надбавку в розмірі до 60 тисяч гривень для держслужбовців-реформаторів.

Про це йдеться в проекті постанови "Про деякі питання виконання положень міжнародних договорів України в частині використання коштів, які поступили до держбюджету у рамках програм допомоги ЄС, урядів іноземних держав, міжнародних організацій, донорських установ".

В документі, розміщеному на сайті Мінфіну, зазначається, що буде надаватися "додаткова стимулююча виплата державним службовцям, які включені до складу команди фахівців з питань реформ (надбавка за виконання особливо важливої роботи)".

Виплати будуть здійснюватися в межах фактичних надходжень до спецфонду держбюджету на оплату праці "з метою посилення мотивації працівників держорганів до високопрофесійної, результативної і високоякісної роботи".

Реклама:

"Розмір надбавки за виконання особливо важливої роботи визначається  з урахуванням виконання індикаторів і не може перевищувати 60 тисяч гривень на місяць", - йдеться в документі.

В проекті постанови наголошується, що виплата державним службовцям надбавки здійснюється відповідно до затверджених державним органом положення та індикаторів виконання - кількісні та якісні критерії досягнення результативності.

Посади фахівців з питань реформ в рамках організаційних структур державних органів та їх кількість, виходячи з документу, будуть визначатися Кабінетом міністрів.

Економічна правда 

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!