"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Компанія Roshen подала до суду на київську владу

Вівторок, 2 серпня 2016, 10:44

В Окружному адміністративному суді Києва сьогодні о 13:45 відбудеться судове слухання за позовом ДП "Родзинка" до КП "Благоустрій" і Департаменту міського благоустрою та збереження природного середовища Київської міської державної адміністрації.

Це випливає з рішення судді ОАС Володимира Келеберди, пише "Дело" з посиланням на РБК.

З проханням відкрити адміністративне провадження ДП "Родзинка" звернулося 12 липня і відповідне рішення суд прийняв у найкоротші терміни, призначивши засідання на 2 серпня.

Як стало відомо, дочірнє підприємство "Родзинка", яке управляє мережею магазинів кондитерської фабрики Roshen, опротестовує законність знесення свого магазину в районі столичної станції метро "Святошин".

Реклама:

Відповідно до виписки з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських об'єднань, засновником ДП "Родзинка" значиться ТОВ "Центрально-Європейська кондитерська компанія", кінцевим бенефіціаром якої є президент України Петро Порошенко.

Нагадаємо, один з магазинів мережі Roshen був ліквідований 5 липня цього року співробітниками столичних комунальних служб.

Участь в демонтажі брали близько 100 представників КП "Київблагоустрій".

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: