Торговий майданчик Aukrо увійшов до групи компаній EVO

Середа, 6 липня 2016, 13:39

6 липня група компаній EVO  і Aukrо.ua оголосили про входження маркетплейса Aukro.ua до складу EVO.

Про це повідомляє прес-служба ГК EVO.

Відзначається, що Aukrо став десятим великим проектом EVO, куди вже входять українські торгові майданчики Prom.ua, Bigl.ua, Kabanchik.ua, Crafta.ua, Zakupki.prom.ua, Goodini.ua, а також ряд маркетплейсів в Білорусі, Казахстані і Росії.

"Місія EVO.company в тому, щоб допомагати продавцям і покупцям знаходити один одного онлайн. Входження маркетплейса Aukro.ua в нашу групу дозволить швидше рухатися в наміченому напрямку", - прокоментував угоду CEO групи компаній EVO Микола Палієнко.

Реклама:

За оцінкою EVO, в результаті угоди сукупний товарообіг на торгових майданчиках групи становитиме 24% всього ринку електронної комерції України.

Сьогодні на Aukro.ua зареєстровані кілька десятків тисяч продавців, а відвідуваність майданчики досягає 10 млн. відвідувань на місяць. Aurko.ua входить в число найбільш відомих брендів на ринку електронної комерції України.

EVO - група компаній, яка реалізує в інтернеті проекти, пов'язані з роздрібною і оптовою купівлею-продажем, замовленням, обміном, поставками товарів і послуг. 

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: