Україна хоче домовитися з Малайзією про уникнення подвійного оподаткування

Середа, 27 липня 2016, 11:59

Кабмін схвалив проект угоди з Малайзією про уникнення подвійного оподаткування та запобігання податковим ухиленням стосовно податків на доходи.

Відповідне рішення уряд ухвалив на засіданні в середу.

Міністр фінансів України Олександр Данилюк зазначив, що угода буде підписана з боку України міністром закордонних справ Павлом Клімкіним під час візиту президента Петра Порошенка в Малайзію в серпні.

Як зазначає прес-служба Мінфіну,  угода посилить міжнародну торгівлю та створення сприятливих умов для інвестицій; можливість уникнення подвійного оподаткування; взаємне зменшення податкових перешкод; запобігання ухилення від сплати податків;  усунення податкової дискримінації; забезпечення обміну податковою інформацією в редакції, яка відповідає останнім стандартам Організації економічного співробітництва та розвитку.

Реклама:

Згідно із повідомленням, угода передбачає такі ставки оподаткування дивідендів, процентів та роялті, які повністю відповідають вимогам модельної Конвенції ОЕСР та загальній практиці укладення Україною таких угод з іншими країнами світу (аналогічні за розмірами ставки містяться у переважній більшості конвенцій, укладених нашою державою).

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!