"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Український Natus Vincere уклав мільйонну угоду з російським холдингом

Середа, 27 липня 2016, 11:28

Український кіберспортивний клуб Natus Vincere уклав угоду з російським холдингом ESforce Holding Ltd (раніше відомим як Virtus.pro Group).

Про це повідомляє AIN.

Як повідомляється, сума угоди становила близько 10 млн доларів, а предмет - продаж часток в активах, а також медіаправ клубу Na'Vi.

Офіційно обидві сторони - Na'Vi і ESforce - не розголошують деталей угоди (дати, умов і суми), але підтверджують, що медіаправа Na'Vi тепер належать російському холдингу.

Реклама:

Як повідомлялося раніше, холдинг російського мільярдера Алішера Усманова USM holdings восени 2015 року інвестував 100 млн дол в Virtus.pro. На той момент в Virtus.pro входили студія пост-продакшена, спортивна команда Virtus.pro, половина Dreamz Media (турнірний оператор, друга половина належала Na'Vi), а також половина Storm Studio (друга половина - також у Na'Vi).

На базі менеджменту Virtus.pro був сформований холдинг ESforce holding. Він викупив частку в проектах Dreamz media (на базі якого була створена компанія Epic Esport Events) і Storm Studio. Також ESforce викупив медіаправа та права на рекламу клубу Na'Vi.

На ринку були чутки про те, що ESforce отримала частку в Na'Vi, але компанія заявила, що Na'Vi за підсумками угод не входить в холдинг, предметом угоди були тільки частки в проектах і медіаправа.

"На даний момент Na'Vi як кіберспортивний клуб продав свої медіа-права ESForce. З нашого боку це великий крок вперед, так як тепер ми повністю захищені фінансово і не схильні до ризиків, пов'язаних з продажем спонсорських пакетів - цим повністю займається ESForce Sales Agency", - повідомив редакції CEO Natus Vincere Олександр Кохановський.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!