Вітчизняні авіаперевізники можуть отримати призначення на нові маршрути

Вівторок, 26 липня 2016, 14:37

Комісія Державної авіаційної служби України з розгляду питань о правах на експлуатацію повітряних ліній за підсумками засідання 26 липня 2016 року рекомендувала голові служби видати ряд призначень українським авіакомпаніям.

Про це з посиланням на Державіаслужбу, передає "Інтерфакс-Україна".

Як зазначається, авіакомпанії "Міжнародні авіалінії України" рекомендовано видати права на регулярні внутрішні польоти за маршрутом Київ-Чернівці, і міжнародні польоти з Києва в Шираз і Каунас, зі Львова до Вільнюса, Варшави і Мінськ і із Запоріжжя в Тель-Авів.

Крім того компанії рекомендовано розширити частоти на італійських напрямках - з Києва до Венеції, Риму і Мілану для регулярних польотів і для чартерних з Києва в Даламан і Бодрум і зі Львова в Анталію.

Реклама:

Компанії "Максимус Ейрлайнс" рекомендовано видати право на польоти в інших державах - в близько 190 країнах на різних континентах.

Авіакомпанії "Браво", в свою чергу рекомендовано розширити частоти на маршрутах Київ-Одеса, Київ-Батумі та Київ-Енфіда, а також видати призначення на польоти за маршрутом Київ-Задар.

Крім цього "Браво" отримає права на виконання чартерів з Києва в Задар, з Чернівців та Херсона в Анталію, зі Львова та Одеси в Даламан.

Авіакомпанії "Atlasjet Україна" рекомендовано видати права на чартери Київ-Тель-Авів на період святкування Єврейського Нового року для перевезення паломницьких хасидських груп, а компанії "Роза Вітрів" - на чартери за маршрутом Київ-Лука (Мальта).

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: