Pokemon Go побила рекорд завантажень

Субота, 23 липня 2016, 16:13

Гра для смартфонів Pokemon Go поставила рекорд по кількості завантажень в інтернет-магазині App Store американської компанії Apple.

Про це представники корпорації повідомили в п'ятницю ряду провідних американських видань, що спеціалізуються на новинах про цифрові технології, передає ТАСС.

Як зазначає галузевий мережевий ресурс The Verge, Pokemon Go була завантажена з App Store протягом першого тижня після своєї появи більше разів, ніж будь-яке інше додаток за такий же термін.

При цьому, скільки саме людей завантажили гру, Apple не розкриває. The Verge пояснює, що мова йде про проміжок часу з 5 по 11 липня. 5 липня Pokemon Go була випущена в Австралії і Новій Зеландії, а через добу - в США.

Реклама:

За оцінками компанії SuperData Research, що спеціалізується на аналізі ринку мобільних додатків, творці Pokemon Go могли отримати до 14 млн доларів тільки за зазначені сім днів.

Фірма Sensor Tower, що також працює в цій сфері, повідомляє, що гру могли завантажити більше 30 млн користувачів мобільних пристроїв на базі Android і iOS.

За її оцінками, з моменту випуску Pokemon Go і до теперішнього часу розробники заробили 35 млн доларів.

Pokemon Go – гра, що розрахована на багато користувачів, випущена в 2016 році. Її метою є пошук і навчання покемонів. У гру впроваджені елементи доповненої реальності, в якій цифровий і реальні світи з'єднуються, оскільки картинка, яка відображається на екрані смартфона, проектується на об'єкти з реального світу. За різними оцінками, число щоденних користувачів може становити близько 20 млн.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: